CVU uitvaartcentrum ‘Waterweg’ biedt alle mogelijkheden om een passend afscheid te verzorgen. In alle benodigde uitvaartfaciliteiten is voorzien. De ruimtelijke inrichting is kleurrijk, stelt u op uw gemak en draagt bij aan een uitvaart die bij u past.

Zo gewenst kan ook gebruik worden gemaakt van 24 uurs afscheidskamers. Het rouwcentrum is geheel rolstoelvriendelijk.

Vanzelfsprekend zal het u en uw gasten niet aan een warm welkom ontbreken. Onze toegewijde medewerkers zijn er voor u. Op de achtergrond als dat gepast is, naast u als het nodig is.

Omdat elk afscheid uniek is moet dat van uw dierbare ook bijzonder zijn. Daarom organiseren wij elke afscheidsbijeenkomst per familie afzonderlijk en vinden deze niet gelijktijdig met andere gebruikers plaats. En wenst u voor een persoonlijke invulling van het afscheid eigen attributen of een foto(’s) van de overledene mee te nemen, dan zijn deze vanzelfsprekend welkom.

Josette van der Steen

Josette van der Steen

gastvrouw

Past een thuisopbaring u beter? Ook dan zorgen wij met onze expertise voor een waardig afscheid. Wilt u elders dan bij CVU gebruik maken van een afscheidslocatie? Geen probleem. Wij arrangeren de plek van uw keuze.

  • ruimtelijk
  • gescheiden ontvangst
  • warm welkom
  • rolstoelvriendelijk
  • 24 uurs bezoek mogelijk