CVU uitvaartcentrum ‘Waterweg’ heeft een royale sfeervolle ontvangstruimte, een grote aula en twee moderne afscheidskamers waar de overledene wordt opgebaard. Met de nieuwste audiovisuele (AV) voorzieningen wordt tegemoet gekomen aan de hedendaagse wensen om afscheid van een dierbare te nemen.

De ruimten zijn geschikt voor klein tot groot (avond) rouwbezoek, afscheid en/of vertrek voorafgaand aan de begrafenis of crematie, condoleance en voor een afscheidsdienst. Ook bij individueel tussentijds bezoek met directe familieleden ontvangen en begeleiden wij u in alle rust.

In het pand passen wij op subtiele wijze seizoen thema’s toe. Zo is ook de geur in het uitvaartcentrum aangepast aan het jaargetijde.

Catering
Bij een afscheid wordt meestal een kopje koffie, thee of drankje aangeboden. Wij maken gebruik van een open counter zodat u op informele wijze zelfs iets kunt afhalen. Wenst u liever bediening? Dan wordt dat met aandacht door onze gastvrouw verzorgd.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk om uw ontvangst af te stemmen op het moment van de dag en het gezelschap. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door onze samenwerking met o.a. het yardenhuis van Rotterdam of Beukenhof (Schiedam) kunnen wij u bijzondere catering aanbieden.

24 uurs faciliteiten
Op de bovenetage zijn 24 uurs bezoek mogelijkheden aanwezig. Met uw persoonlijke toegangscard komt u met de (rolstoelvriendelijke) lift boven uit op een gemoedelijke centrale ontvangstruimte. Hier kunt u met uw familie rustig verblijven en gebruik maken van de pantry om iets te gebruiken. Koffie, thee en fris zijn inbegrepen. Een magnetron is aanwezig.

Er zijn totaal drie 24 uurs opbaarkamers. Een grote suite en twee kleinere intieme kamers. Hier verblijft de overledene tot aan de dag van de uitvaart. U kiest zelf hoe laat, vaak of lang u uw dierbare bezoekt.

In de 24 uurs kamers kunt u uw gewenste muziek opzetten en in een hotelkoelkastje kunt u zelf meegenomen eet- en drinkwaren bewaren.

Verzorging overledene
Voor het piëteitsvol verzorgen van de overledene is een passende verzorgingsruimte aanwezig. Voelt u de behoefte om zelf de overledene te (helpen) verzorgen of wilt u er bij aanwezig indien onze bekwame medewerkers dat doen? Dat kan. Onze verzorgers nemen de tijd en zijn er voor u om u op elk moment te ondersteunen. Ook voor een rituele bewassing zijn de faciliteiten aanwezig.

  • gemoedelijke sfeer
  • AV voorzieningen
  • ringleiding aanwezig
  • piano (vleugel) aanwezig
  • 24 uurs faciliteiten
  • catering naar wens
  • verzorgingsruimte door familie te gebruiken
  • parkeren voor het pand
  • baby verschoonruimte